8.12.06

Χάλια!


 
 
Χάλια η Αθήνα,παιδιά,χάλια!Αν και παλιά έμενα στο κέντρο,τώρα που είμαι στην εξοχή,δεν την αντέχω καθόλου!Όταν μετακόμιζα,δεν μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου μακριά από το κέντρο!Έβριζα,έκλαιγα,χάλια σου λέω!Βέβαια,αυτό συνέβει πριν 8 χρόνια,που τα πράγματα εδώ ήταν ακόμα πρωτόγονα!Καλά,μην φανταστείς ότι τώρα είναι καλύτερα,αλλά αντέχεται!
 Δεν χρειάζεσαι τίποτα εδώ!Μόνο κάτι να απλώσεις στην άμμο για να κάτσεις! Όλα είναι τόσο
απλά τότε που σου αρκεί ο ήχος της θάλασσας..Σε παίρνει μαζί της σε κόσμους μακρινούς που περιμένεις με αγωνία να επισκευτείς,επιστρέφοντας από την άθλια ζωή στο κέντρο της Αθήνας..
 Μόλις βγεις στο βουνό,στον Αγ.Πέτρο,το μάτι σου χάνεται,η ψυχή σου γαληνεύει και το πνεύμα σου τρέχει πιο γρήγορα από το αυτοκίνητό σου.Το βλέπεις,κάθεται ήδη στα βραχάκια και περιμένει το σώμα σου!Όσο αγαπάω την Αθήνα,άλλο τόσο δν γυρνάω πίσω..Οι κόσμοι εδώ είναι σίγουρα πιο όμορφοι από το βρακί του απέναντι!!
 Εδώ δεν θα δεις κανέναν να τρέχει σαν τρελός!'Ολοι είναι ήρεμοι,ξέρουν ότι απλά θα γίνει ό,τι είναι να γίνει και μετά θα πάνε μια βόλτα από την παραλία και όλα θα τελειώσουν εκεί..Άγχη και υποχρεώσεις!
 (Αν και οι άνθρωποι είναι τελείως διαφορετικοί,όλοι βιώνουν το ίδιο..)


Χαλαρώστε εκεί στην Αθήνα,δεν είστε που δεν είστε καλά,θα γίνετε χειρότερα!!